dinsdag 8 september 2015

Het geheime project

Of ik suikerbonenzakjes wou maken voor hun kleine uk in wording. Tuurlijk, tegen een beetje bandwerk zeggen we hier geen neen. Een ideaal vakantieproject zo bleek achteraf want mijn drie dames hielpen mee waardoor het echt bandwerk werd. Plooien, spelden, stikken, draadjes afknippen,.. iedereen had zijn taak.


Ondertussen staat 20 augustus voor eeuwig in ons geheugen gegrift als de dag waarop we in Parijs telefoon kregen van het thuisfront. Eline besloot op een keizerlijke manier de wereld te verkennen en zorgde ervoor dat kleine Anna grote zus werd.


Mijn wederhelft en zijn broer hebben duidelijk hun specialiteit gekozen, waardoor oma het ondertussen moet stellen met vijf kleindochters. Mijn meisjes vinden een nichtje erbij geweldig en uiteraard zakten we, eenmaal terug uit Parijs, al eens af naar het verre Leuven om haar te bewonderen.


En ik, ik denk na over wat ik voor deze meid ga maken om haar te verwelkomen. Een slaapzak, een vlinderdeken, een kruippakje, een kleedje of babymutsje,...
De mogelijkheden zijn eindeloos, mijn tijd helaas niet.7 opmerkingen:

 1. Leuk gemaakt en proficiat met het babynichtje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Proficiat!! En wat leuk dat je de zakjes mocht / wilde maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi! Welk stofje is dit?
  Ik ga ook iets naaien voor deze baby... leest de mama mee? :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is een Art Gallery stofje genaamd Chromatics geel. Ik bestelde het bij Koning uil. Om meelezende mama's te omzeilen mag je mij altijd mailen.
   metimebyseija@gmail.com

   Verwijderen
 4. Hoera! Voor de baby en voor jou creativiteit!

  BeantwoordenVerwijderen