dinsdag 11 maart 2014

Blind date in de Wasbar!

Blind dates, daar heb ik nooit aan meegedaan. Ik vrees dat ik daarvoor niet avontuurlijk genoeg ben en heb de echtgenoot gewoon in levenden lijve ontmoet. Echt 'old fashioned' dus.

Ik heb dan ook lang getwijfeld of ik nu wel zou meedoen aan de Big Blogameetup, want geef toe, dat is toch ook een soort van blind date. Niet?
Een mega blind date weliswaar. Samenkomen met een 70-tal bloggers in de Wasbar in Antwerpen waarvan je er niet eentje 'kent'.
Want tussen het volgen van een blog en het kennen van de persoon achter de blog zit een virtuele wereld van verschil.

Ik trok toch richting Antwerpen afgelopen zaterdag. Mijn nieuwsgierigheid zal er vast iets mee te maken hebben of misschien word ik wel avontuurlijker met de jaren ;)
'Midlife crisis' volgens de echtgenoot.

Een beetje onwennig stapte ik de Wasbar binnen. Gelukkig was het ijs snel gebroken en werd het een super gezellige avond onder gelijkgestemde zielen. Een lijstje van de deelnemers vind je hier.

Met dank aan Lieve voor de foto!

Soetmin, van Verne en Jasper, organiseerde de hele boel en verdient een dikke pluim. De bagels waren lekker, de cupcakes zagen er schattig uit en smaakten overheerlijk, de locatie was top.

Een goodiebag, gevuld met onder andere spulletjes van Lola with love en een foto van Polabora, mocht uiteraard niet ontbreken.Ik kijk alvast uit naar de volgende keer! Misschien in Gent??? Daar hebben ze ook een Wasbar.

Ik onthoud alvast dat ik dan mijn fototoestel niet mag vergeten. Want ook mijn GSM is 'old fashioned'.

6 opmerkingen:

 1. Het was een heel fijne avond. Leuk je te ontmoeten!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het was leuk om je te ontmoeten. En nikske midlife crisis, gewoon nieuwsgierigheid en al. Ik vond je rok trouwens heel leuk, maar durfde niet goed vragen of je die nu zelfgemaakt had.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het was heel plezant! Ik ga u volgen, ge zijt een toffe. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Thanks Seija!

  Het linkje naar www.vernejasper.com zal altijd de rectste blogpost tonen.
  Wie de deelnemers en sponsors zoekt...hier ga je er recht op uitkomen: vernedejonghe.blogspot.be/p/blogameetup.html

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het was gewoonweg super ! Ik kijk ook al uit naar de volgende editie.

  BeantwoordenVerwijderen