maandag 31 maart 2014

Gepakt en gezakt

Sinds vorige week vrijdag vertoef ik al een beetje in vakantiestemming en dit tot grote ergernis van de drie dames die hier rondopen. Dat komt omdat ik tot 22 april geen les meer moet geven. En mijn ladies moeten natuurlijk wel nog naar school.

'Projectweek' wordt het genoemd en de week voor de paasvakantie staan er standaard een aantal reizen op de planning. Zo zitten de vierdes in Londen en verkennen de zesdes Rome, om u maar een greep uit het aanbod op te noemen. 

En ja, ook ik mag op reis. Morgen vertrek ik richting Franse hoofdstad. Voor drie dagen ga ik samen met een 50-tal leerlingen Parijs verkennen en oh wat hebben we geluk met het weer.Het thuisfront is het ondertussen al gewoon dat ze mama één keer per schooljaar even moeten missen. Toen de echtgenoot vorige week ook enkele dagen weg was zei mijn kleinste uk dat ze papa zo hard miste. Ik vroeg haar of ze mij ook zou missen als ik er even niet was. En weet je wat ze zei?
'Mama, ik ga jou 1000 keer meer missen dan papa!'

Smelt!

3 opmerkingen:

 1. Veel plezier in de Lichtstad! Ze hebben daar naar het schijnt prachtige stoffenwinkels en natuurlijk de Petit Pan-winkels, hé!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk, ook ik ging al enkele keren naar de mooi stad met een bende 16-jarigen. Zal leuk worden!!!

  Have fun, geniet van het mooie weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb je zonet genomineerd voor de Liebster Award, ga even piepen op mijn blog!
  lilyenwoody.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen