maandag 9 mei 2016

Gloria top wordt strandjurk

De meesten onder jullie kennen hoogstwaarschijnlijk wel de Woody beach collectie waarin steeds een strandjurk terug te vinden is in spons. Die jurkjes worden hier graag gedragen thuis, zelfs de oudste heeft een exemplaar om snel over haar bikini aan te trekken.


Reeds toen hier een eerste Gloria top werd gemaakt deed die mij denken aan deze Woody jurkjes en speelde ik met de gedachte om de top om te toveren tot strandjurk. Hiervoor tekende ik simpelweg een rok aan de haltertop waarvan het gratis patroon hier te vinden is. Nu het einde van het schooljaar nadert mag die cursus patroontekenen beginnen renderen, niet?


Kleine Anna werd mijn proefkonijn. Deze schattige krullenbol werd vier jaar en erfde voor haar verjaardag een fietsje. Leuk zo een fiets, maar dat was buiten deze tante met naaimachine gerekend.


Enter de roze flamingo Gloria halterjurk die meteen uit de cadeauverpakking rond Anna's lijfje vloog. Net een tikje te lang om mee te fietsen maar ideaal gerief om een waterballonnengevecht mee te houden.


Ook Eline kwam afgelopen zondag meevieren. Zijn ze niet schattig die twee zusjes?


9 opmerkingen:

 1. Wat een leuk idee! Ik heb me ook al een aantal keer de bedenking gemaakt maar het is er nog niet van gekomen. Maar nu ik jouw versie zie vermoed ik dat dat niet meer zo lang zal duren :-).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hier ligt een Gloria-t-shirt klaar om in elkaar gestoken te worden, daarna is zo'n kleedje denk ik zeker ook een optie.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk die jurkversie! Superschattig zijn ze inderdaad!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geweldig idee! Ik denk dat ik jou ga nadoen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit doet me zin krijgen om er ook eentje te maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hihi, wat hebben de nichtjes geluk zeg!

  BeantwoordenVerwijderen