vrijdag 30 mei 2014

De woensdagavondnaaischuurclub.

Sinds de naaikriebels zijn overgedragen van de ene generatie op de andere wordt er op woensdagavond steevast genaaid.

En omdat alleen naaien maar alleen is en we geen zicht meer willen hebben op alle huishoudelijke taken, stapels verbeterwerk,... die nog op ons liggen te wachten, kruipen we daarvoor gezellig samen in de schuur.Denk nu niet aan zo een bouwvallig krot. Neen, de naaischuur, die in de tuin van een collega staat te pronken, is voorzien van alle comfort en voldoende stopcontacten. (Heel belangrijk voor al die machinerie.)


 Slabjes gemaakt door Becky

Tot voor kort kwamen we samen met een beperkt, lees een vijftal dames, maar enkele weken terug mochten we enkele nieuwe zielen verwelkomen.

En ja hoor, er wordt daar tussen het kletsen door behoorlijk wat genaaid of tussen het naaien een beetje gekletst. Het hangt ervan af hoe je het bekijkt.


 Pampermand Noodlehead

Sinds kort staat er in de naaischuur ook een draagmand, gevuld met een super rustig en ubercute baby'tje. Geertrui, eigenares van de schuur, beviel eind april van haar vierde zoon die de naam Flor kreeg. Een cadeau gaan kopen in de winkel dat was geen optie. En dus gingen alle naaischuurdames aan het naaien, stiekem, thuis. Want uiteraard mocht moeke Geertrui daar niets van merken.

Stof: Soft Cactus van bij Lana Lotta

Alles, en niet alles staat op de foto, werd ondertussen overhandigd aan de fiere moeke. 
En gelukkig viel het in de smaak, ook bij vake.
5 opmerkingen: