maandag 9 april 2018

Student in huis

Het was een tijdje stil hier op de blog. Ik had een beetje extra ademruimte nodig en nam bewust dit schooljaar minder uren op. Langzaam maar zeker begint dat zijn vruchten af te werpen zodat er nu zelfs tijd is om opnieuw heel af en toe een blogpost te schrijven.


Naast het feit dat ik 4/5 aan de slag ging is dit schooljaar ook nog om een andere reden een heel speciaal exemplaar.  Met een dochter aan de universiteit, eentje op de middelbare school en de jongste die haar laatste jaar doorbrengt op de lagere school heb ik van alles een beetje in huis. Een  rechtstreeks gevolg hiervan is dat de examenperiode hier liep van begin december tot eind januari. Dus terwijl de jongste twee met hun rapport op zak genoten van een luilekker kerstvakantie, en dat mag echt heel letterlijk genomen worden, kroop de oudste achter haar boeken.


Echte studenten nemen blijkbaar hun laptop mee naar het auditorium. Het exemplaar van de dochter werd voorzien van een kleurrijk jasje. Tja, ik kon dat fel blauwe exemplaar toch niet naakt in de fietstas laten verdwijnen.


Het patroon van 'Mijnheer de directeur' werd nogmaals boven gehaald. Lang leve vertrouwde recepten met gegarandeerd mooi resultaat.

En met het laatste restje stof werd mijn schoolagenda gekaft.Patroon: Mijnheer de directeur ǀ Zo geknipt! 2 
Stof: Michael Miller ǀ Up and away droplets ǀ De Stoffenkamer


3 opmerkingen:

 1. Ik las "student" en was meteen geïnteresseerd in de rest van het bericht :-) Mijn laptop kreeg ook een hoesje toen ik in Leuven begon, maar intussen is die wel eens aan een MeneerDirecteurvervanging toe!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Schoon! Stijlvol naar het auditorium :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vuistje voor ik-gebruik-een-stof-ineens-volledig-op!
  Vertrouwd recept, dat misschien wel, maar eigenlijk nog steeds heel erg mooi <3

  BeantwoordenVerwijderen