vrijdag 24 februari 2017

Tijd te koop!

Mocht ik ooit ergens een advertentie vinden met bovenstaande titel, ik sprong een gat in de lucht.De laatste tijd worstel ik enorm met tijd, of eerder het gebrek aan vrije tijd. De naaimachine staat geregeld werkloos te wezen en ik snak naar wat me-time zonder te moeten denken aan schoolwerk en allerlei huishoudelijke taken.Gelukkig ligt er een weekje vakantie in het vooruitzicht waarin ik hopelijk mijn energiepeil wat kan pimpen. Als de zon ook nog even een duit in het zakje doet en mijn vitamine D niveau een boost geeft, komt het helemaal goed.Wie op Instagram volgt zag al het een en ander passeren. Enkele maaksels die ik gedurende de kerstvakantie in elkaar knutselde en op de vooravond van het nieuwe jaar nog snel op de foto vlogen voor ze verdwenen in cadeaupapier. Twee Siena jurkjes voor twee zusjes, toch net een tikkeltje anders. 
 
 
Patroon: LMV 
Stof: Megan bleu fabrics bij De Stoffenkamer
Linten en biais: Veritas
Gilletjes: CKS

9 opmerkingen:

 1. Hele mooie jurkjes. Geniet van het weekjeverlof!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die twee zusjes hebben toch veel geluk met zo'n mooie cadeau's! En laat dat huishouden af en toe maar voor wat het is en gun jezelf die me-time :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi. En moest je weten waar je tijd kan kopen, laat het me weten. Dan bestel ik ook een hele boel!
  Zus 1

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tof!! Ik heb vandaag mijn me-time geclaimd... de afwas doe ik morgen wel 😁

  BeantwoordenVerwijderen
 5. heel leuk! Vakantie kan echt deugd doen, twee weekjes geleden trokken wij 5 daagjes naar duitsland (en we hadden drie dagen zon), mijn batterijen hadden dat eventjes nodig. Maar als het binnenkort lente wordt dan gaat mijn energiepeil sowieso de hoogte in

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Schoon hoor. Oh laat het zeker weten als je die titel ergens tegen komt.

  BeantwoordenVerwijderen