vrijdag 2 december 2016

Arya

Heel lang op gewacht en een beetje vroeger dan verwacht kwam kleine Arya eind mei op de wereld. Collega Lies en haar meid genoten net wat langer dan normaal van hun ziekenhuisverblijf, Arya moest immers nog wat aansterken voor ze naar huis mocht. 


Voor kersverse baby's daar naaien wij graag voor. Ook al wil dat zeggen dat die daardoor wat langer op hun presentje moeten wachten, de naaiplanning had immers geen rekening gehouden met een vroeggeboorte.


Arya wachtte gelukkig geduldig af tot een schattig ijsberenstofje werd omgetoverd tot T-shirt, een model uit de Knippie van april 2014, en een Oliver broekje.


Hetzelfde lot onderging een bijpassend mintgroen tricot stofje. Alleen werd hier een ander model gekozen uit de Knippie van maart 2016. Kwestie van de naaiskills wat aan te scherpen en dat is best nodig met de wel zeer summiere uitleg uit dit naaitijdschrift.


De in het patroon voorziene ellebooglapjes zijn volgens Lies super handig. Zo weet de papa meteen welk assorti broekje hij uit de kast moet nemen.

9 opmerkingen:

 1. Grappig verhaal van de ellebooglapjes 😉 en keischattig setje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha ja leuk dat er ook aan de papa is gedacht ;) mooie setjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Baby-presentjes zijn inderdaad altijd leuk om te maken. En uit ervaring weet ik dat het geen kwaad kan om er eentje wat later af te geven... de mama's zijn er op eender welk moment, blij mee! Heel leuke setjes!
  Zus 1

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi geschonken!
  Grapppig hoe papa's gewoon op 'logica'modus moeten overschakelen als het op vestimentair gebied komt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een heerlijk setje!
  --en slim, die papatruc. Moet ik ook toepassen hier #schaterlach--

  BeantwoordenVerwijderen