woensdag 30 december 2015

Het is de beurt aan....

Britt.


De vorige Tilda top bleek een schot in de roos. Hij zit makkelijk en werd geapprecieerd door de vriendinnen, zeer belangrijk als je veertien bent. Er werd dus een tweede exemplaar gemaakt in een zilveren tricot stof die door de dochter in kwestie zelf werd gekozen op De Bonte Fabriek bij Bambiblauw.


Patroonrecyclage verhoogt de effici├źntie waardoor het topje vrij snel in elkaar stak. Alleen heb ik het gevoel dat dit exemplaar minder uit de kast gaat komen. De tricot stof blijkt niet van de soepele soort te zijn waardoor het eerder op een robotpakje lijkt dan op een makkelijk zittend topje.


Deze Tilda top werd bijgevolg nog niet gedragen en wacht nu op een wasbeurt in de hoop dat die ten goede komt aan de soepelheid van het geheel.


Tot slot nog even dit:


6 opmerkingen:

 1. IDd, meningen v vriendinnen zijn heel belangrijk :)
  Opnieuw een prachtig exemplaar

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi! Fijn Oudjaar en een spetterend begin van 2016!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi!! Staat bij mij ook nog op de planning en nu ben ik nog meer overtuigd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. heel mooi!! hopelijk wordt dit toch nog een topstuk na het wassen dan ;-) Bij mij staat de Tilda top ook op m'n lijstje, maar ik dacht het in een niet-rekbare stof te doen. In LMV staat dat dat kan, maar denk jij dat ook? ik twijfel wel een beetje...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze tricot stof rekt wel mee, maar is nogal stijf. De stof van de vorige Tilda top die ik maakte rekt veel minder maar valt om een of andere reden beter en zit makkelijker. Ik ben dus van mening dat de soepelheid van de stof belangrijker is dan de rekbaarheid. Veel succes met je Tilda!

   Verwijderen