donderdag 4 juni 2015

Mama, graag nog een stuk of zes!

Erg origineel kan je deze creatie niet noemen. De a nana's stof zag je waarschijnlijk reeds op menig blog verschijnen en de Julia sweater is ook niet bepaald een onbekend patroon.


De oudste dochter was jaloers op mijn sweater en wou net hetzelfde exemplaar voor haarzelf. Dat vond ik niet zo een geweldig idee dus werden op het web leuke tricot stoffen gespot. Haar oog viel, een heel klein beetje gestuurd door mama, op de ananassen stof. Net dat weekend stond Petite Couture op De Bonte Fabriek dus wij richting Sint-Niklaas. 


De trui zit echt snel in elkaar. Ditmaal lukte het om ook effectief de diepe halsuitsnijding te knippen. Wel werd de hals afgewerkt met een bies, dat staat net wat properder.


De reactie van de dochter toen ze de trui paste: 'Oh mama, die trui zit echt zalig. Als je nog een beetje tijd hebt doe er mij dan nog maar een stuk of...... hmmmm zes!'

12 opmerkingen:

 1. -schaterlach- Allé, toch plezant dat die grote dochter van je met veel plezier je maaksel smaakt én draagt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zes?! Jij weet wat doen! Maar ik ga haar geen ongelijk geven ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De stof en het patroon zijn twee toppers bijeen. Ik kan de dochter goed verstaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een comfy-sweater en af en toe een verwennend ijsje. Jouw meid zal de examens feilloos doorkomen! Goe bezig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik keek naar de foto en zag meteen dat het jou dochter moest zijn. Wat lijkt die op jou seg! En als die zo knap staat met jou naaisels, rest er maar één ding: zes stuks voor haar, zes stuks voor jou!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En geloof het of niet maar de jongste die lijkt nog meer op mij.

   Verwijderen
 6. ik maakte, een tijdje geleden, precies zelfde combinatie & ik kan je dochter heel goed begrijpen want ik vind het ook de tofste trui in mijn kast!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi ze, die ananasjes vervelen nog altijd niet ;-)

  BeantwoordenVerwijderen