vrijdag 7 februari 2014

No stashbusting for me!

Vandaag stond er in de Seija agenda een stoffenverkoop van Strass op de planning. De man des huizes vond het er zwaar over dat ik vanuit Gent helemaal richting Deurne ging om simpelweg stofjes aan te schaffen. Maar ach, we leven maar één keer, ik was er nog nooit geweest en vond de stoffen van de zomercollectie prachtig.

Gelukkig werkt diezelfde echtgenoot in het Antwerpse en kon ik 's ochtends met de auto mee naar "'t stad". Ik kreeg zelfs de hele verdere dag de auto ter beschikking en hoefde dus niet te bussen/treinen/bussen.

En daar stond ik dan om 8u45 in de gietende regen aan de ingang van het Strass magazijn. Tot mijn grote verbazing was ik daar helemaal niet alleen, zo meer dan een uur voor openingstijd en waren ze zo vriendelijk om de poort open te doen, zodat we konden schuilen.

Achteraf bekeken was dit vroege uur een voordeel want in een mum van tijd werd het hele magazijn gevuld met mensen. Mijn god nooit gedacht dat daar zoveel volk zou zijn! (Ik vroeg mij dan af of er nog bloggers zouden rondlopen. Vast wel.)

Tegen die tijd had ik mijn stofjes al gevonden.

De buit van vandaag:


De bovenste twee zijn katoen, de onderste is tricot.
 

Een zeer fijn katoentje.

 
Steviger groen-wit katoen.

Benieuwd welke stofjes straks het meest gegeerd zullen zijn na thuiskomst van de dames. Ik ben vooral van fan de bovenste.


3 opmerkingen:

 1. oh, ik had ook willen gaan! Maar koorts hield mij tegen.. Volgend jaar ga ik zeker! Heel mooie stofjes! Al een idee wat je er mee wil maken?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Met het onderste stofje maakt ik een rokje dat nog op de blog moet verschijnen.
   Met het oranje bolletjes stofje zou ik het Guirlande kleedje willen maken. De roze stof met broderie werd voor de middelste dochter gereserveerd voor een jurk. Nu alleen nog tijd vinden om het allemaal in elkaar te krijgen.

   Verwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen