dinsdag 12 juli 2016

To sheep or not to sheep

De vakantie is eindelijk begonnen en die kwam geen seconde te vroeg. Of viel het helemaal niet op dat het hier akelig stil was? 


Twee maanden om de batterijen weer op te laden, om creativiteit de vrije loop te laten, om andere oorden te gaan verkennen. 


Dit jaar stond een weekje Esonstad op de planning. Lekker uitwaaien in Friesland. De ideale gelegenheid ook om foto's te nemen van enkele maaksels die ik al enige tijd van mijn to-do lijstje kon schrappen.


Instagram volgers zagen reeds een sneak peek van dit project waarbij de knoopjeskeuze in de strijd werd gegooid. Het werden de blauwe, ook omdat er van de witte onvoldoende exemplaren in voorraad bleken te zijn ;)


Bestaat er zoiets als liefde op het eerste zicht voor stofjes?
Vast wel, want dit soepelvallend Atelier Brunette stofje moest ik hebben. Ik mocht het persoonlijk ophalen bij Wendy van Petite Couture. Over service gesproken. Thuis werd het omgetoverd tot een Donna blouse uit de lente editie van La Maison Victor.


Het model zit nogal losjes dus bij een eventuele volgende editie ga ik eens bestuderen of ik hier en daar een neepje kan toevoegen. Desondanks denk ik dat dit blousje niet veel in de kast terug te vinden zal zijn, want het zit echt zalig.


En ja, we hadden veel bekijks daar tijdens onze fotosessie!


11 opmerkingen:

 1. Blijft een toppertje, dat bloesje! Mooie uitvoering..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Perfect die kleur bij je... geniet van je vakantie :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. We hebben het allemaal wel eens, met moeite het einde van het schooljaar halen. Had ik vorig jaar ook, de vakantie zal je deugd doen!
  Geniet in je supermooie Donna van een welverdiende vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooi bloesje en die schapen doen mij helemaal verlangen naar vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, heel mooi gedaan!! Staat je heel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel mooi! Ik heb dat stofje ook liggen. Echt een schoontje :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja, voor zo'n stofje zou ik ook in zwijm gevallen zijn. Prachtig! Ik ga deze week aan zee mss 's avónds wat naaien als de kinderen in bed liggen, en plan ook de Donna te maken. Wie weet kan ik ze dan direct dragen, want het weer zit wel goed momenteel!!

  BeantwoordenVerwijderen